7. tammikuuta 2012

Party hard!

Vuotta on ehtinyt vierähtää melkein 7 kokonaista päivää ennenkuin tuli mieleen kirjoittaa uusi postaus. Tein muutaman uuden vuoden lupauksen, joista yksi oli kirjoittaa blogia enemmän, mutta saa nyt nähdä mitä siitä tulee. :D Lupakset on tehty rikottaviksi. 
Toisen lupaukseni ainakin aion pitää, sillä ylihuomenna lähden ostamaan sen salikortin, josta puhuinkin jo joulukuun puolella. Onhan nyt itseensä panostaminen aina kaikkien lupauksena, "tänä vuonna liikun enemmän ja syön terveellisemmin". Klisee, mutta näin lupasin minäkin ja siitä on pidettävä kiinni.


Noh, tipatonta tammikuuta oli turha lähteä lupaamaan, kun kalenterin joka viikko alkaa täyttyä eri juhlista. Osalle on pakko kylläkin sanoa ei, ettei lompakko kuole anoreksiaan ja päästä pala viimeisetkin aivosolut. Mutta torstaina jo aloitettiin vuoden juhlimiset luokkabileillä ja ensi viikolla jatkuu itseni järjestämillä "The pink partyilla". Pinkit bileet siksi että tarjoilla on pinkkiä boolia! :D En kyllä edes tiedä mitä juhlitaan, mutta juhlitaan sitten vaikka tuota tipallista tammikuuta. Pidetään kiinni oikeuksistamme juhlia ilman syytä!


Torstaina alkoi myös Jersey Shoren viides kausi, AH!<3 voi tosin olla, ettei kaudesta tule mitään (SIS.JUONIPALJASTUKSIA JS:stä, ÄLÄ LUE JOS ET HALUA TIETÄÄ!!!), kun lempipoikani Vinny lähtee sarjasta. Saatan itkeä, jos sen tilalle tulee joku Ronnien/Miken kaltainen mulkku. Oikeasti. Ja siis seuraan sarjaa amerikan tahtiin, joten saatan spoilailla jatkossakin, pyrin varoittamaan. :)


Julkaisen tänään (ehkä :D) vielä myöhemmin kollaasin "To do 2012", mutta tässä nyt vuoden ensimmäiset kuulumiset. Toivottavasti bloggaamiseni lisääntyy lupaukseni myötä.
Ps. Miten rivivälin asetuksia saa muutettua täällä bloggerissa? En edes osaa käyttää tätä, joten prkl miten postaisin enemmän?! :D



1 kommentti:

  1. Ääääääää, päivitä jotain että miullaki olis jotain elämää :DDDD

    -t

    VastaaPoista