7. joulukuuta 2011

Savvy?

Vaikeinta näissä pirun postauksissa on nuo otsikoiden keksimiset. Niiden pitäisi olla iskeviä ja houkutella lukemaan koko muukin teksti.. Jack Sparrowhan inspiroi kaikkia? :)

Tänään oli maailman vaikein herätys. Neljän vapaapäivän jälkeen kellon sointi seitsemältä johti kolmeen torkkuun, hirveään kiireeseen ja siinä jäi sitten se hiustenlaitto. Ja siis suutarin lapsilla ei ole kenkiä, joten parturi-kampaaja voi hyvin näyttää harakan pyllyltä. Onneksi töissä saa pukeutua vain mustaan, niin ei tarvinnut käydä miettimään mitä laittaa päälle. Mutta bad hair daysta ja vaikeasta heräämisestä huolimatta suoritin näytön kiitettävästi ja päivästä jäi ihana mieli. :)

En koe tärkeäksi päivittää päivän asu -kuvia kun kuljen töissä joka päivä lähes samoissa tamineissa, mutta katsotaan sitten viikonlopun lähestyessä, kun lähden jumamatkailemaan kohti etelän lampöjä. Järvenpäähän! :D




Ja nyt, päivän vinkki vitonen!
Jos tekään ette pidä kylmästä ilmasta muusta syystä kuin siitä, että voi kaivautua viltin sisään juomaan kuumaa ja kirjoittamaan blogia (tai sitten vaikka lukemaan kirjaa), voin lämmöllä suositella BlåBandin Lämmin kuppi mansikka-vanilijaa. Ihaninta viltinsisus juotavaa jota tiedän! 



1 kommentti:

  1. Etelän lämpöön??????????????????? Hahahaaaa, tuut niin pettyy, täällä sataa vettä ja kylmä :DDDD

    nimimerkillä. tulin töistä ja villakangastakki imi itseensä sata litraa sadevettä.com

    VastaaPoista